Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Oh Doctor please, some more of theese !

< Things are different today, I hear every mother say
Cooking fresh food for a husband's just a drag
So she buys an instant cake and she burns her frozen steak
And goes running for the shelter of a mother's little helper
And 2 help her on her way, get her through her busy day
Doctor please, some more of these, Outside the door, she took 4 more....>





Όπως είπε και ο Wolf στο Pulp Fiction < πριν βιαστούμε να  παρουμε πίπα ο ένας στον άλλον απο τη χαρά μας ας κοιταξουμε και λίγο τη δουλεια μας >.  Αμαν πια με το πόσο ωραία έγιναν όλα ξαφνικά. Ουτε ναρκωτικα να μας έδιναν.Οχι 4 more, 14 more χαπακια καταναλώνουμε στο Ιντερνετ καθε μέρα με τις δηλώσεις.

Γιατί γαντζωνόμαστε τόσο πολύ σ'αυτές; Μήπως στήνουμε βιαστικά το πανηγύρι στα λόγια για να προλάβουμε πριν αποδειχθεί τυχόν αυτο που ενδόμυχα φοβόμαστε; Ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην πράξη; Δεν μπορούμε να έχουμε απλά λίγη πίστη και υπομονή; Η μήπως νομίζετε οτι η πολιτική εξαρτάται απο τα λαικ ή τα dislike μας;

Υπάρχει βέβαια και αυτή η αποψη ότι οι αλλαγές είναι δύσκολες ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο; Οταν πήγε ο Γερμανός διοικητής στην τραπεζα της Ελλαδος το 1940 για να κανει κουμάντο λετε να του είπανε <περιμένετε παρακαλώ να θαψουμε τα λεφτά και να κάψουμε όλα τα έγγραφα και μετά περάστε> ; Η εξουσία είναι εξουσία ακριβώς διότι ορίζει τις αλλαγές που θέλει να κάνει.

Ξέρουνε πολυ καλά και που είναι τα λεφτά και ποιοι είναι για μέσα.Τόσα χρόνια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και ακόμη περισσότερα οι ΑΝΕΛ, ειδικα ο Καμένος που έχει τρέξει τόσα δικαστήρια. Και είναι κυβέρνηση, δεν είναι εγώ και εσείς. Οτι θέλουν κάνουν αν το θελουν. Εδω η προηγούμενη κυβερνηση έβαλε την μισή βουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής στη φυλακή χωρίς κάν στοιχεία ή δίκη. Θα πείτε οι προηγούμενοι δεν ήταν δημοκράτες. Σωστό. Ομως οι συμμαχοι στον πόλεμο δημοκρατικά σκότωναν τους Ναζί; Αν ήταν έτσι όλοι θα μιλούσαμε σήμερα Γερμανικά. Και δεν είπαμε να σκοτώσουνε κανέναν. Αλλά ακους εκεί ο Στουρνάρας λέει αρνείται να παραιτηθεί; Τι είναι αυτό; Εχει κατσει πανω στο ταμείο του κράτους το πήρε αγκαλιά και λέει είναι δικό μου και των φίλων μου;!

Ένα έχει αποδείξει η πράξη περισσότερο απο ποτέ αυτά τα 4 χρόνια. Η αστυνομία είναι τυφλό όργανο. Αν την διατάξει η κυβερνηση οι αστυνομοι θα κάνουν ότι τους πούνε. Δεν είδατε πόσο κόσμο δείρανε στις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα των Αγανακτισμένων; Τι νομίζετε είχαν προσωπικά με τον καθένα; Όσοι πρέπει λοιπόν πανε όλοι μέσα και σήμερα αν θέλει η κυβέρνηση και θα βγούνε κι αυτοί εξω όταν και άμα γίνει η δίκη. Εκείνο το νεαρό που το είχαν πιάσει για μια γιαφκα σε ένα γκαράζ πως το έβαλαν "προφυλάκιση" λεει 18 μήνες; Το Ρωμανό πέρα απο το ξύλο στη σύλληψη, που δεν του έδιναν ούτε άδεια εκαιδευτική όταν κόντευε να πεθάνει; Οταν έβγαζαν έξω τον Ξηρό

Όλα γίνονται άμα είναι για να γίνουν. Μην ανησυχείτε λοιπόν και βιαζεστε τοσο  "να παρουμε πίπα ο ένας στον άλλον" απο τον μεγάλο μας ενθουσιασμό με την καθε εντυπωσιακή δήλωση.  Η αλλαγή όταν έρθει θα φανεί στην τσέπη μας, όχι στην τηλεόραση και ακόμη λιγότερο στο facebook !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου