Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Tώρα το λένε Δημοσιονομική Προσαρμογή




Σε ένα κόσμο όπου η ύψιστη "ικανότητα" του ανθρώπινου νου θεωρείται η απάτη και κατ' επέκταση να κατασκευάζει ψέματα να υποκρίνεται και να υπεκφεύγει, καθώς αυτό κάνει κάθε ληστεία ευκολότερη, δεν καταλαβαίνω ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ορισμένοι ακόμη περιμένουν πως η Μέρκελ θα τα έλεγε όπως ο Χίτλερ το 1940:

"Θέλω να καταλάβω τις μεσογειακές χώρες και κυρίως την Ελλάδα, να πάρω όλη τους τη γη και τον πλούτο, να εξοντώσω τους Έλληνες, για να δώσω αυτό το μικρό κομμάτι Παράδεισου επί της; γης στους ανώτερους Αρειους γερμανούς συμπολίτες μου"

Σήμερα η Μερκελ όλο αυτό το λέει "ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ" μια ακατανόητη όσο και αδιευκρίνιστη έκφραση που όμως δεν σημαίνει πόλεμο. Γιατί δεν το λέει κατάκτηση, ή εισβολή ας πούμε, ούτε υποταγή. Αυτό είναι το σημαντικό σε κάθε απάτη σαμποτάζ ή ληστεία. Το γαρνίρισμα, το πλασάρισμα η παραλλαγή το καμουφλάζ. Για χάρη της δημοσιονομικής προσαρμογής λοιπόν όλοι οι μεσογειακοί λαοί - και ειδικά η Ελλάδα- πρέπει να δώσουν τα πάντα ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ώστε να ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ . Είναι για το "καλό της Ευρώπης" !

Μα και το 1940 ότι ωφελούσε τους Γερμανούς ήταν για το καλό της Ευρώπης αφού όλη η Ευρώπη ήταν γερμανική. Και ο Χίτλερ αν είχε βρει ένα κόλπο να του τα δίνουνε όλοι μόνοι τους θα εισέβαλε ποτέ να τα πάρει με τα στρατεύματα του; Κι αν σήμερα τα στρατεύματα της Μερκελ, με συμμάχους της μάλιστα κι άλλους που κι αυτούς μπορεί να τους θεωρούμε φίλους, συμμάχους, ή εταίρους μας, με τα δικά τους στρατεύματα, είναι όλων τα στρατεύματα ΛΕΦΤΑ που δίνουν, δανείζουν ή αποσύρουν ανάλογα το τι βομβαρδίζουν κάθε φορά, δεν ειναι πόλεμος γιατί δεν φαίνεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου