Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Συστημική βαλλιστική


Όταν ένα βλήμα καρφωθεί στο σώμα κάποιου η βαλλιστική επιστήμη αναλαμβάνει. Βρίσκει την γωνία εισόδου, την ταχύτητα εισόδου, το μέγεθος του βλήματος, τον τύπο όπλου από το οποίο εκτοξεύτηκε, από όλα αυτά το σημείο από όπου εκτοξεύτηκε μέχρι και, από τις ραβδώσεις, το συγκεκριμένο όπλο από το οποίο εκτοξεύτηκε.

Όταν ένας αστυνομικός (το  βλήμα) τραβολογάει έναν πολίτη που δεν έχει κάνει απολύτως κανένα έγκλημα, έξω από το σπίτι του, για να του το κατάσχει μια τράπεζα (ο κατέχων το όπλο) ύστερα από την στοχεύσει από το όπλο (χρηματονομική διαδικασία) ποια επιστήμη μπορεί να υποδείξει τον εγκληματία, που βρίσκεται, το όπλο του και το έγκλημα;

Η συστημική βαλλιστική, αν υπήρχε και υπάρξει.

Βλέπετε γι’αυτό ο αστυνομικός, παρά που δεν έχει ποσοστά λαμβάνειν στο σπίτι του ταλαίπωρου που θα του το αρπάξει η τράπεζα, παίζει το ρόλο του βλήματος. Στην συστημική βαλλιστική βλέπετε, όπως και στην γνωστή βαλλιστική, αν είσαι το βλήμα δεν μπορείς να είσαι ο στόχος. Αν δηλαδή δεν κάνει «τη δουλειά του» το όργανο (το βλήμα) τότε πολύ απλά θα χάσει τη δουλειά του και όπως θα ξεμείνει κι αυτό από λεφτά κάποια άλλα όργανα (βλήματα) θα πετάξουν αυτόν έξω από το σπίτι του όταν θα έχει γίνει εκείνος ο στόχος.

Το ενδιαφέρον κατ’ αρχήν είναι ότι σε μια σύγκρουση και το βλήμα και ο στόχος καταστρέφονται όταν το όπλο μένει άθικτο κάπου πολύ μακριά από τη σύγκρουση. Πως μπορούμε λοιπόν με τη περήφημη συστημική βαλλιστική να βρούμε τους ενοχους; Με μια απλή φράση:

Το έκανα για τα λεφτά.

Ειστε το βλήμα; Σας απειλει μια ανώτερη δύναμη, οργάνωση, μαφία ή αληταράδες, ότι αν δεν παίξετε το ρολο που θελουν θα σας κόψουν τα λεφτά με οποιονδήποτε τρόπο; Πείτε το. Μην λέτε ότα πέφτετε πανω στους στοχους σας ότι τους χτυπήσατε γιατι ετσι ήταν τοσωστό ή ότι τους άξιζε. Γιατί ήταν τεμπέληδες χαραμοφάηδες που γλεντούσαν με δανικά άχρηστοι, γιατί ήταν μαύροι, κίτρινοι, μεταναστες, χριστιανοί, μουσουλμάνοι ή πούστηδες. Πείτε τη αλήθεια: Το κάνατε για τα λεφτά. Δεν είναι κακό. Για τα λεφτά οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τα πάντα.

Γιατί έτσι βρίσκεται η διαδρομή του βλήματος, το όπλο που το εκτόξευσε , ένας τραπεζικός λογαριασμός, και  εν τέλει από τα ίχνη  ποιος το χρησιμοποίησε. Το βλήμα λέει ότι για τα λεφτά πέταξε τον άνθρωπο έξω, με το κωλόχαρτο που ο εφοριακός επίσης μόνο για τα λεφτά υπέγραψε, με βάσει το νόμο που ο δικαστής μόνο για τα λεφτά νομιμοποίησε και ο βουλευτής μόνο για τα λεφτά ψήφισε μετά που ο πρωθυπουργός του για ακόμη περισσότερα λεφτά τον πρότεινε.

Και έτσι, δείχνοντας ο κάθε ένας από πού πληρώθηκε βρίσκεται η διαδρομή του χρήματος και φτάνουμε τελικά στα όπλα, που δεν είναι παρά τεράστιοι τραπεζικοί λογαριασμοί, που μπορεί να τα χειρίζονται κάποιοι που να σας φαίνονται τόσο στηλάτοι και ντελικάτοι με τις βερμούδες τους και το λαπτοπ τους σε μια παραλία της Καραϊβικής και αυτοί να είναι οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες που, χειρότερα και από κανονικούς τρομοκράτες που με ένα κινητό θα πυροδοτούσαν κάποια πυρηνική κεφαλή σε υπόγειο της Νέας Υόρκης, αυτοι μπορούν πατώντας ένα πλήκτρο, πυροδοτώντας το δικό τους όπλο, να σκοτώσουν πολλά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στερώντας τους τη δυνατοτητα επιβίωσης. Τις δουλειές τους, τα λεφτά τους, πετώντας τους από τα σπίτια τους …

Η συστημική βαλλιστική δεν υπάρχει ακόμη όμως είδατε πόσο σημαντικό είναι για την επιβίωση όλων μας να υπάρξει. Αν θέλετε λοιπόν κάποια στιγμή να βρούμε αυτά τα απείρως επικίνδυνα όπλα, μαζί και όσους τα χρησιμοποιούν εναντίον εκατομμυρίων πολιτών, αρχίστε από κάτι τόσο απλό και φυσικό: Λέγοντας ότι δεν το κάνω επειδή μ΄αρέσει, το κάνω για τα λεφτά. Δείχνοντας έτσι όλη τη διαδρομή του χρήματος μέχρι τους διεστραμμένους με τα τους τεράστιους τραπεζικούς λογαριασμούς-όπλα που απειλούν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου