Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Η επανάσταση έχει αρχίσει.... 2, the Papandreou version

Ο Γ.Α.Παπανδρέου, κάλεσε χθές μέσω των αγαπημένων του ΜΜΕ, τους Νέους "να συμβάλλουν στην επανάσταση που κάνει η κυβέρνηση" !  Μια σαφής συμβολή θα ήταν να μήν κάψουνε το φετινό χειμώνα οι Νέοι τη μισή Αθήνα (ή και ολόκληρη τη χώρα) επειδή με τον καινούργιο νόμο θα δουλεύουν για 550 ευρώ το μήνα. Πώς θα γίνει αυτό;Μα με την επανάσταση. Ενστερνιζόμενος πραγματικά  τις καινούργιες αξίες ο καθένας μορεί να πλουτίσει εύκολα και γρήγορα. Αν κάνει τα λάθος πράγματα δεν είναι φυσικό να παίρνει 550 ευρώ το μήνα;

Ιδου λοιπόν μερικά απο αυτά που αν, απο κεκτημένη ταχύτητα, ανταμοίβετε σήμερα στο παιδί σας και του τα παρουσιάζετε σαν αξίες, αύριο εκτός απο τη Βουλή θα μουτζώνει και εσάς, αφού δεν θα μπορεί να βγάλει δεκάρα .





Τίμιος Επιστημονας. Αν μοχθήσετε για να κάνετε το παιδί σας πραγματικό και τίμιο επιστήμονα αφοσιωμένο στην πρόοδο της ανθρωπότητας, τότε θα βρεθεί ή άνεργος ή σε κανένα λάκο με ασβέστη. Μόνο σκεφτείτε ότι το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στους πρώτους αγώνες ταχύτητας το 1896 ήταν ένα..... ηλεκτρικό αυτοκίνητο (!!) και ακόμη, 120 χρόνια μετά τα αυτοκίνητα κινούνται με πετρέλαιο !

Τίμιος εργάτης Μετά απο μία εντελώς εξαθλιωμένη ζωή μέσα στη φτώχεια, το παιδί σας θα πεθάνει στην ψάθα. Υστερα απο άθλια γηρατειά χωρίς καν σύνταξη. Αφού όταν θα φτάνει κοντά στη σύνταξη, θα την μεταθέτουν μερικά χρονια παρακάτω. Αν αρρωστήσει ο θάνατος του απλά θα είναι λίγο πιο βασανιστικός αφού δεν θα δικαιούται καμία περίθαλψη και αν τον περιθάλψουν στην καλύτερη περίπτωση θα είναι σαν ιατρικό πειραματόζωο. 

Τίμιος ιδιωτικός υπάλληλος. Θα πεθάνει πριν τα πενήντα απο άγχος προσπαθώντας να αποδείξει ότι η εταιρία του θα μπορούσε να πουλήσει και αξιόλογα προιόντα αντί απλά να κλέβει ή να εξαπατά παντοιοτρόπως τους πελάτες της, τους πολίτες και το κράτος.

Τίμιος δημόσιος υπάλληλος. Θα βρεθεί άνεργος πάρα πολυ γρήγορα και θα καταλήξει σε μία απο τις παραπάνω κατηγορίες

Τίμιος επιχειρηματίας. Αυτό θα είναι η πιο τραγική κατεύθυνση που θα μπορούσατε να δώσετε στα παιδιά σας σήμερα. Γιατι έτσι, εκτός απο τη ζωή τους, πολύ πιθανόν τα παιδιά σας να χάσουν και τα λεφτά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου